Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Missie & Visie

Bij Middenduin worden ervaren partners ondersteund door een hecht team van professionals met financiële en juridische expertise en industriespecifieke ervaring. Wegens de aanzienlijke vraag naar advies volgens deze werkwijze is Middenduin op zoek naar ervaren partners die zich als zelfstandig ondernemer willen aansluiten.

Daarnaast is Middenduin voor het in-house team op zoek naar een Junior Corporate Finance Consultant met interesse in het identificeren, structureren en begeleiden van ondernemingen bij diverse transacties, waaronder overnames en financieringen. Hierbij zal de junior consultant door ervaren corporate finance consultants en partners on-the-job worden geschoold in de juridische en financiële aspecten die hierbij komen kijken.

Tevens is er plek voor enthousiaste stagiairs die tijdens zijn of haar studie actief betrokken willen zijn bij diverse corporate finance projecten. Middenduin Administrative Services is op zoek naar administrateurs en stagiars (minimaal MBO niveau 4) om haar team te versterken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?