Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Middenduin adviseert Zorg van de Zaak bij overname Novadic Kentron

Nieuwe Kansen door bundeling expertise leefstijl en verslaving


Utrecht/Vught, 18 april 2019 – Verslavingszorginstelling Novadic-Kentron gaat deel uitmaken van het Zorg van de Zaak Netwerk. Door de toetreding ontstaat een robuuste partij in de verslavingszorg die een breed aanbod levert. Zo zijn de diensten van Novadic-Kentron complementair aan de diensten van de overige (zorg)bedrijven uit het netwerk.

Novadic-Kentron (NK) is de Brabantse verslavingszorginstelling die haar deskundigheid inzet voor een gezond, sociaal en veilig Noord-Brabant. Zorg van de Zaak deelt de ambitie van NK om met toewijding te werken aan een herstelondersteunend behandelklimaat. Zij ziet de samenwerking als een kans om nieuwe perspectieven en initiatieven te ontwikkelen die recht doen aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid, aan de zorgvraag van cliënten en aan de professionele trots en ambitie van de medewerkers.

Geïntegreerd aanbod

Sinds begin 2017 is NK in gesprek met Zorg van de Zaak over de mogelijkheid van een strategische samenwerking. Na een intensief traject van onderzoek en onderhandeling hebben de partijen het besluit genomen tot toetreding tot het netwerk.

Dorothee van Vredenburch, CEO Zorg van de Zaak Netwerk: “Wij zijn blij dat wij de expertise van Novadic-Kentron kunnen toevoegen aan ons netwerk. Door de synergie die al tussen diverse bedrijfsonderdelen bestaat, biedt deze versterking ons nieuwe ontwikkelkansen op het gebied van zorg en verslavingszorg. Samen kunnen we zorgdragen voor een nauw verweven netwerk met een geïntegreerd en flexibel aanbod. Zodat niet alleen recht wordt gedaan aan de complexe en vaak psychiatrische en psychosociale problematieken, maar ook zorg op maat kan worden geboden aan zowel de individuele cliënt als aan zijn of haar sociale omgeving.”

Lees het gehele bericht op: Zorgvandezaak.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Nieuws