Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

stock-1

Succesvolle financiering XL Adventure op Geldvoorelkaar.nl

Vandaag, 24 maart 2017, wist XL Adventure and Events (XL Adventure) succesvol haar crowdfunding campagne met een doelbedrag van € 160.000,- af te ronden. Hiermee wist XL Adventure binnen 24 uur de benodigde financiering voor de overname van Voncken Nature Sport Plus (Voncken) op te halen.
XL Adventure organiseert events, uitjes en activiteiten voor bedrijven, organisaties en particulieren en verhuurt daarnaast buitensportmaterialen zoals mountainbikes, kano’s, steps en tenten. XL Adventure biedt tevens teambuilding- en coachingtrajecten aan. Ook exploiteert XL Adventure ‘Out in Action’ in Amersfoort.

Voor activiteiten in het buitenland heeft XL Adventure connecties met partijen in België, Duitsland en Oostenrijk. De laatste jaren is er een toenemende interesse voor buitensportactiviteiten in België. Hiervoor is XL Adventure enkele jaren geleden een samenwerking aangegaan met in Sprimont. Deze onderneming heeft een vergunning voor outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. De Nederlandse eigenaar van Voncken is op leeftijd en heeft te kennen gegeven zijn onderneming te willen overdragen.

Om de overname van Voncken te financieren werd een crowdfunding campagne gestart waarbij investeerders konden inschrijven op de lening van 48 maanden tegen een rentevergoeding van 8%. Daarnaast werd investeerders leuke incentives in het vooruitzicht gesteld.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Nieuws