Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Vacature: Corporate Finance Consultant

Wij zijn op zoek naar een Consultant in Corporate Finance met 0 tot 6 jaar relevante werkervaring.

Supporting success!
Middenduin is een enthousiast en gedreven advieskantoor dat onze klanten ondersteund met generieke diensten op het gebied van Corporate Finance, Administratieve Services, Legal Services en HRM & Organisatieadvies Services. Door onze visie op het gezamenlijke dienstenaanbod en op ons vakgebied ondersteunen wij onze klanten met een krachtig en complementair dienstenaanbod.

Ons team bestaat uit financieel economen, juristen, controllers, HRM-professionals, organisatieadviseurs en administrateurs. De mix van jong talent en ervaren professionals met vakinhoudelijke expertise en industriekennis stelt ons in staat om met inzicht en volgens de laatste best practices onze klantvraag in te vullen. Onze professionals kennen elkaars vak en werken al jaren met elkaar samen. Hierdoor is Middenduin in staat om een synergie te creëren die voor onze cliënten een duidelijke meerwaarde biedt. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn maatwerk en langdurige samenwerkingen met onze cliënten waarbij wij persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden of ben jij gewoon de juiste persoon om het team van Middenduin te versterken? Stuur dan je sollicitatie naar:

Middenduin Corporate Finance B.V.
t.a.v. Wessel van Beek
Langestraat 37
3861 BM Nijkerk
info@middenduin.nl