Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Groei en ontwikkeling

U ziet mogelijkheden om uw onderneming verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld door het uitbreiden van uw productaanbod of dienstverlening, het aannemen van (nieuw) personeel of het openen van nieuwe vestigingen. Misschien denkt u zelfs aan het aangaan van strategische samenwerkingsverbanden of een overname. Er komen nieuwe vragen op u af op strategisch, financieel, juridisch en fiscaal terrein en op het gebied van personeel en inrichten van uw organisatie waarover u graag (periodiek) zou willen sparren met een van onze adviseurs.

U zoekt een partner die met u meedenkt, adviseert en desgewenst zaken uit handen neemt zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw onderneming. Daarbij wilt u continu goed inzicht hebben in de actuele stand van zaken zodat u grip houdt op de groei van uw onderneming.

Onze diensten

Groeifinanciering

Voor het succesvol ophalen van financiering voor uw onderneming is het van belang dat er een gedegen voorbereiding plaats vindt.

Organisatie inrichting

Organisaties moeten flexibeler worden om in te kunnen spelen op de steeds sneller veranderende behoefte van de markt en de maatschappij.

Personeels- en salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst of bent u van plan om personeel in dienst te gaan nemen? Dan bent u verplicht een salarisadministratie bij te houden.

Rapportages & inzicht

Door de boekhouding op orde te hebben, kunt u uw onderneming sturen op de werkelijke cijfers uit uw rapportage en dat maakt ondernemen weer overzichtelijk.

Financieel management

De wereld om ons heen is sterk in ontwikkeling en de markt en consumenten veranderen snel. Er zijn volop kansen voor u als ondernemer.

Personeelszorg

Ambities om te groeien, om andere diensten in de markt neer te zetten of bijvoorbeeld om de beste te worden in uw vakgebied.

Overnames en strategische samenwerkingen

Het overnemen van een onderneming begint bij het in kaart brengen van de type onderneming(en) die u wenst over te nemen.

Belastingaangiften en fiscaal advies

Middenduin kan voor u de diverse belastingaangiften verzorgen en u adviseren om uw onderneming en uw privézaken fiscaal te optimaliseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?