Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Van idee naar start

U wilt een nieuw bedrijf starten en uw product of uw diensten in de markt gaan zetten. Hierover zou u van gedachten willen wisselen met adviseurs die weten welke zaken hierbij komen kijken.

Zo wilt u bijvoorbeeld advies over het kiezen van de meest optimale rechtsvorm en de bijkomende juridische en fiscale voor- en nadelen. Of misschien wilt u ook wel sparren over uw businessplan en over de benodigde financiering voor de start van uw onderneming. Maar ook bij het inrichten van de financiële administratie en het aanmelden bij de belastingdienst zoekt u ondersteuning.

Onze diensten

Startfinanciering

Voor het succesvol ophalen van financiering voor uw onderneming is het van belang dat er een gedegen voorbereiding plaats vindt.

Financiële administratie

Bij het voeren van een onderneming krijgt u ook te maken met een administratieve verplichting.

Keuze rechtsvorm

Het is van belang dat uw onderneming gevoerd wordt vanuit de bijpassende rechtsvorm, aangezien dit verschillende fiscale en of juridische voor- en nadelen heeft.

Businessplan

De wereld om ons heen is sterk in ontwikkeling en de markt en consumenten veranderen snel. Er zijn volop kansen voor u als ondernemer.

Subsidies

Houdt u zich bezig met specifieke onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten dan is de kans groot dat u recht heeft op een subsidie vanuit de overheid.

Wat kunnen wij voor u betekenen?