Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Herbezinning en oriëntatie

U heeft uw onderneming opgebouwd en wilt de onderneming overdragen aan uw nageslacht of aan een derde partij. U wilt advies over en begeleiding bij het financieel, juridisch en fiscaal structureren van de overdracht van de onderneming aan uw nageslacht of bij het vinden van en het voeren van gesprekken met potentiële kopers.

Ook kan het zijn dat u zorgen heeft over uw onderneming als uw onderneming mindere periodes mee maakt. Bijvoorbeeld doordat de omzet achterblijft omdat de markt waarin u zich begeeft veranderd is. U wilt begeleiding bij een strategische heroriëntatie of een herstructurering van de organisatie. Of u denkt na over een doorstart en zoekt ondersteuning daarbij. U voorziet dat deze veranderingen grote gevolgen kunnen hebben voor uw personeel en zoekt u advies en begeleiding bij ontslag en/of outplacement.

Onze diensten

Bedrijfsoverdracht

Nadat u uw onderneming heeft opgebouwd komt er een moment dat u uw onderneming over wilt of moet dragen.

Strategische heroriëntatie

Als ondernemer is het soms lastig om te bepalen op welke ontwikkelingen in de markt u moet inspelen.

Outplacement & ontslag

Afscheid nemen van medewerkers is geen sinecure. Of het nu een eenmalig incident is, of een gevolg is van een grote reorganisatie.

Herstructurering/doorstart

De wereld om ons heen is sterk in ontwikkeling en de markt en consumenten veranderen snel. Er zijn volop kansen voor u als ondernemer.

Reorganisatie

Organisaties moeten flexibeler worden om in te kunnen spelen op de steeds sneller veranderende behoefte van de markt en de maatschappij.

Wat kunnen wij voor u betekenen?