Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Personeelszorg

Altijd de juiste en meest actuele HR-kennis binnen handbereik

Als ondernemer of manager heeft u ambities. Ambities om te groeien, om andere diensten in de markt neer te zetten of bijvoorbeeld om de beste te worden in uw vakgebied. U heeft daarvoor medewerkers in dienst om uw doelen te behalen. Het is dan belangrijk om goede, gemotiveerde medewerkers te hebben die er voor zorgen dat uw ambities worden waargemaakt. Met het HR-Expertisecenter heeft u niet alleen een partner naast u staan die u met raad en daad bij staat in lastige situaties zoals ziekte en ontslag. Maar ook een partner met wie u kunt sparren over de inrichting van uw organisatie, over motivatie van medewerkers of over bijvoorbeeld (de gevolgen van) fusies en overnames.

Het HR-Expertisecenter is uw businesspartner. Op afstand, in huis of op project- of detacheringsbasis. Wij staan naast u en helpen u bij het waarmaken van uw ambities. Door te zorgen dat uw organisatie die aandacht krijgt die het nodig heeft. Daarom biedt het HR-expertisecenter:

  • Ondersteuning voor ondernemer, manager en medewerkers;
  • Actuele en hoogwaardige HRM en Organisatie expertise:
  • op afstand via onze HR-expertisedesk;
  • bij u op locatie;
  • op project- of detacheringsbasis;
  • Tweedelijns ondersteuning bij complexe vraagstukken.

Het HR-Expertisecenter beantwoordt alle soorten personele vraagstukken. Door het bieden van ondersteuning op afstand, op de werkvloer of op projectbasis is de meest actuele en passende HR-kennis toegankelijk en praktisch toepasbaar. Voor elk type onderneming, groot of klein, is het HR-Expertisecenter een passende en betaalbare oplossing.

De professionals van het HR-Expertisecenter hebben meerjarige ervaring in het personele werkveld. Doordat specialisten en generalisten nauw met elkaar samenwerken, worden alle vragen beantwoord. En bij complexe vragen schakelen wij, in overleg met u, aanvullende expertise in. Zo heeft u een “one-stop-shop” voor al uw personele vraagstukken!

Wat kunnen wij voor u betekenen?