Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Over Middenduin

Middenduin biedt generieke zakelijke ondersteuning via haar service lines Administrative Services, Corporate Finance, Legal Services, HRM & Organisatieadvies Services en Management Services. Naast deze brede dienstverlening bieden we ook diensten specifiek toegespitsts op de sectoren Life Sciences, Automotive, Maritime, Production en Trade. Onze service lines en industriegroepen verenigen hun expertise in een krachtig en complementair dienstenplatform om onze cliënten optimaal te ondersteunen.

Het Middenduin team bestaat uit consultants met kennis van diverse industrieën, financieel economen, juristen, controllers, HRM, organisatieadviseurs en administrateurs. De mix van jong talent en ervaren professionals met vakinhoudelijke expertise en industriekennis stelt ons in staat om met inzicht en volgens de laatste best practices onze dienstverlening in te vullen.

Onze professionals kennen elkaars vak en werken al jaren met elkaar samen, waardoor Middenduin in staat is om een synergie te creëren die voor onze cliënten een duidelijke meerwaarde biedt in vergelijking met het werken met meerdere, separate dienstverleners. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn maatwerk en langdurige samenwerkingen met onze cliënten waarbij wij persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?