Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Supporting Success

Iedere fase die u met uw onderneming doormaakt wordt gekenmerkt door specifieke vraagstukken en behoeften. Wij adviseren u proactief bij deze vraagstukken zodat u zich kunt focussen op het succes van uw onderneming. Hiervoor is een teamgerichte aanpak nodig van professionals met de juiste ervaring, deskundigheid en netwerk, samen met u als ondernemer.
Middenduin biedt haar klanten een volledig aanbod van adviesdiensten, en combineert deze diensten met kennis van specifieke sectoren. Onze administratieve, fiscale, corporate finance en HR adviesdiensten zijn bovendien uitstekend met elkaar te combineren waardoor wij maatwerk en een geïntegreerde dienstverlening bieden. Onze diensten zijn gebaseerd op synergie en de creatie van een lange termijn relatie. Zo ondersteunen wij ondernemers in beweging bij het bereiken van hun zakelijke doelen.

Wij ondersteunen uw succes!

Onze diensten

Administraties

Veel ondernemers ervaren de administratie als een extra last die vanwege wettelijke en fiscale verplichtingen nu eenmaal verplicht is.

Corporate finance

Wilt u uw bedrijf uitbreiden, nieuwe producten in de markt zetten of overweegt u de stap naar het buitenland?

Belastingadvies

Als ondernemer krijgt u te maken met diverse soorten belastingen, waaronder inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en loonbelasting.

HR Advies

Personeelsadviseur, Medewerker P&O, HR-manager… Het vak van Human Resource Management (HRM) kent vele benamingen...

Wat kunnen wij voor u betekenen?