Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

HRMORe zoekt een commercieel ingestelde recruiter / hr adviseur

Wij zijn uniek en wij zoeken uniek, en toch komen we niet verder dan onderstaande tekst…

ben jij de commercieel ingestelde recruiter / hr adviseur die dit beter kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een jong bedrijf met een duidelijke visie op ons vakgebied. Vanuit die visie leveren wij toegevoegde waarde aan MKB ondernemers met onze dienst HRgeregeld: dé hr afdeling op afstand voor het MKB. Wij ontzorgen op al hun personele vraagstukken. Van personeelsadministratie tot meedenken over de ontwikkeling van het bedrijf van onze klanten. Daarvoor leveren wij maatwerk vanuit standaard oplossingen en bieden hr kennis, kunde en ervaring op het niveau van grote corporates. Zo kunnen wij maximaal aansluiten op de behoefte van onze klanten met een hoog niveau aan kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Kom jij ons versterken?

HRMORe groeit, daarom gaan we een nieuwe dienst aan onze doelgroep aanbieden: het Recruitment Service Center. Wij krijgen namelijk veel vraag vanuit ons netwerk om mee te zoeken naar het invullen van vacatures en tijdelijke klussen. Ben jij de ondernemende professional die het een uitdaging vindt hier vorm aan te geven, om de juiste mensen bij vacatures te zoeken, maar daarnaast ook om vanuit de bestaande dienstverlening onze klanten van hr advies te voorzien? Verplaats je dan eens in ons en stuur ons jouw voorstel voor deze vacaturetekst, met je originele motivatie voor deze functie en een cv in onze mail.

Wij willen graag nauw samenwerken met onze klanten en een hoge mate van kwaliteit en betrokkenheid bieden. Maar wij zijn ook bij elkaar betrokken, met een gezonde dosis humor, plezier en zeker geen 9-5 mentaliteit. Wij denken verder aan iemand die:

  • Ervaring heeft als recruiter en aanvullend werkervaring heeft als hr adviseur
  • Een hr opleiding heeft afgerond
  • Het een uitdaging vindt om (potentiële) kandidaten te zoeken voor onze klanten
  • Vanuit passie wil helpen om HRMORe verder te laten groeien
  • Zelfstandig kan werken en tijdig om hulp durft te vragen

Contact:
Heb je wensen qua uren? Laat het weten! Ben je geïnteresseerd? Overtuig ons en stuur je reactie naar Edwin via edwin.heus@hrmore.nl en Danielle via danielle.vermaas@hrmore.nl

 

HRMORe is een onderdeel van Middenduin Groep

Wat kunnen wij voor u betekenen?