Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Vernieuwde Fundwijzer 2.0: Dé Gids voor Transparante Crowdfunding is Nu Live!

Vernieuwde Fundwijzer 2.0: Dé Gids voor Transparante Crowdfunding is Nu Live!

Ontdek de toekomst van crowdfunding met de gloednieuwe Fundwijzer 2.0 – jouw toegangspoort tot een wereld van transparante en erkende crowdfunding platformen in Nederland en Europa! Het vernieuwde plaform is na het succes van de afgelopen jaren in een nieuwe versie gelanceerd op 1 januari 2024 door Middenduin Corporate Finance (www.middenduin.nl) in samenwerking met softwareproducent Quant Base (www.quantbase.eu ).

 

Wat maakt Fundwijzer 2.0 zo baanbrekend? Dit vernieuwde platform biedt in een overzicht inzicht in crowdfunding projecten van diverse platformen, nu in lijn met de nieuwe Europese regelgeving voor crowdfunding dienstverlening (ECSPR).

 

Hoe werkt het? Eenvoudig. Bezoek www.fundwijzer.nl en krijg direct toegang tot een schat aan informatie over verschillende crowdfunding projecten op meerdere platformen. De Smart Graph, onze interactieve monitor, stelt gebruikers in staat om snel en nauwkeurig de projecten te selecteren die voor hen relevant zijn door eenvoudigweg in de grafieken de gewenste parameters te kiezen. Geen gedoe, alleen de meest relevante informatie die je nodig hebt.

 

Met Fundwijzer kun je niet alleen projecten volgen, maar ook de financieringsvoortgang in realtime bekijken. Klik op een project voor gedetailleerde informatie en navigeer direct naar het bijbehorende crowdfunding platform. Bovendien biedt Fundwijzer de mogelijkheid om een persoonlijk overzicht van interessante projecten te maken, zodat je gemakkelijk de voortgang kunt volgen.

 

Fundwijzer is volledig gratis! Het enige dat we vragen is een eenvoudige registratie, conform de AVG-richtlijnen. Je gegevens worden met uiterste zorg behandeld, en als je ooit besluit om je uit te schrijven, worden je gegevens binnen twee maanden verwijderd. En ja, Fundwijzer informeert gebruikers maximaal vier keer per jaar over crowdfunding en projecten – dat is alles!

 

Klaar om de volgende stap te zetten in de wereld van crowdfunding? Sluit je aan bij Fundwijzer 2.0 en ontdek de toekomst van investeren, transparantie en gemak. Registreer vandaag nog op www.fundwijzer.nl en laat je investeringen bloeien!