Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Kom met ons kennis maken onder het genot van het beste kopje koffie!

De koffie van Boot Koffie, zoals geschonken in Het Lokaal in Amersfoort, werd gisteravond

bekroond tot nummer 1 in de Koffie Top 100 van Misset Horeca. Het Lokaal, in 2016 gelanceerd na onder andere een succesvolle crowdfunding op Crowd About Now, is een streekhal in Amersfoort. Hier kunnen bezoekers genieten van de lokale producten in het restaurant of in de winkel de wekelijkse boodschappen inslaan. In Het Lokaal zijn diverse lokale ondernemers gevestigd, zo brandt en serveert Boot Koffie hier haar met nummer 1 bekroonde filterkoffie en daarnaast diverse koffiespecials.

Onderstaand een fragment uit het juryrapport over de koffie van Boot Koffie en de koffiebeleving in Het Lokaal.
De jury werd dit jaar omver geblazen door de torenhoge kwaliteit van filterkoffie in de top van de ranglijst, maar die bij de Boot-dependance in Amersfoort ontroerde tot tranen, zo mooi. En als dan ook de andere koffies hier fenomenaal zijn – en dat waren ze – is dit de verdiende nummer één. Boot Koffie blinkt uit in het vertellen van verhalen, en veel van wat ze doen is goed doordacht. Zo laat barista Dennis van Zal de hoofdjury een identieke koffie proeven: Panama Finca Hartmann Natural, als filterbranding en als espresso. Ook de cappuccino werd gezet met bonen van Hartmann, de Birdsong, een gewassen koffie. ‘Wij vierden in juni onze 20-jarige samenwerking met de familie Hartmann. Ik wilde vandaag een ode brengen aan die familie.’

Financiële begeleiding
Het Lokaal wordt al sinds haar start op financieel en strategisch vlak begeleid door Fundwijzer / Middenduin. Zo waren de adviseurs van Middenduin betrokken bij het uitwerken van het business plan en het succesvol ophalen van de benodigde financiering door middel van o.a. crowdfunding, bancaire financiering en informals. Middenduin is als aandeelhouder betrokken bij Het Lokaal en verzorgt naast de financiële administratie ook de financiële directie van Het Lokaal.

Meer weten over onze dienstverlening? Wij maken graag met u kennis onder het genot van het beste bakje koffie van Nederland!

Het volledige artikel van Misset Horeca lezen of bent u benieuwd naar de andere partijen in de Koffie Top 100? U vindt het artikel hier.

Wat kunnen wij voor u betekenen?