Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

logo_samenaanzet

Middenduin adviseert Gemeente Nijkerk

Recentelijk is Middenduin met de Gemeente Nijkerk overeengekomen dat zij initiatiefnemers binnen de dialoog “Samen aan Zet” begeleidt en adviseert bij financieringsmogelijkheden voor het tot stand brengen van de initiatieven. De dialoog “Samen aan Zet” is een initiatief van de Gemeente Nijkerk waarbij zij haar inwoners wil activeren en wil faciliteren de ontwikkelingen in de gemeente door te voeren waar vanuit de bevolking behoefte aan is. De gemeente heeft binnen de dialoog een faciliterende rol ingenomen en wil de initiatiefnemers hierbij ook de mogelijkheid bieden om met advies en begeleiding de juiste financiering op te halen.

Middenduin is vanuit haar lokale betrokkenheid overeengekomen met de gemeente dat zij in een pilot initiatiefnemers op weg helpt en handvatten mee geeft om de financiële kant van de initiatieven in goede banen te begeleiden. Inmiddels hebben wij de eerste initiatiefnemers geholpen.

Heeft u een initiatief binnen de dialoog “Samen aan Zet” en behoefte om te sparren over de financiële kant? U kunt ons altijd bellen op 033 – 450 20 10 of stuur een mail naar bart.ruitenbeek@middenduin.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?