Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Middenduin begeleidt epay Netherlands bij overname Prepaid Factory

Per 30 september 2019 zijn de activiteiten van Prepaid Factory BV overgenomen door epay Netherlands BV. Epay Netherlands, onderdeel van Euronet Worldwide, is gevestigd in en opereert vanuit Rotterdam.

Per 30 september 2019 zijn de activiteiten van Prepaid Factory BV overgenomen door epay Netherlands BV. Epay Netherlands, onderdeel van Euronet Worldwide, is gevestigd in en opereert vanuit Rotterdam. Epay is gespecialiseerd in prepaidproducten (cadeaukaarten, beltegoed, tickets etc.), en de daarbij behorende dienstverlening. Sinds de opkomst van de prepaid producten in Nederland is epay een belangrijke partij voor het retail- en convenience kanaal en de afgelopen jaren is deze markt steeds meer gedigitaliseerd.

Epay biedt haar klanten een state-of-the-art transactieplatform, waarvan de volledige software in eigen beheer is ontwikkeld. Op deze manier biedt epay een hoge mate van flexibiliteit aan haar klanten en providers. Het epay netwerk verwerkt jaarlijks vele miljoenen aan transacties door middel van directe koppelingen tussen (landelijk opererende) retailers en content-providers. Epay is trots op een team van getalenteerde en hardwerkende collega’s die er elke dag weer alles aan doen om u een perfecte dienstverlening te geven en nieuwe ontwikkelingen in een record tijd op de markt te brengen.

Deze overname van Prepaid Factory biedt epay ruimte om verder te groeien in Nederland en een hogere efficiëntie te behalen in haar dienstverlening.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?