Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Middenduin bestaat 15 jaar!

Middenduin bestaat dit jaar 15 jaar! In de afgelopen 15 jaren hebben wij honderden ondernemingen en ondernemers ondersteund met deskundig zakelijk hands on advies.

Veel ondernemingen van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan ons kantoor, vaak zijn wij meegegroeid met hun succes.. van administratie en financieel/fiscaal advies en rapportages, hr vraagstukken, begrotingen en financieringen naar aankoop van nieuwe bedrijven of verkoop van de gehele onderneming.

Onze dank gaat uit naar alle mensen die in de afgelopen jaren betrokken zijn geweest bij Middenduin, stagiaires, (ex) medewerkers, (associate) partners, adviseurs en natuurlijk bovenal onze cliënten, van start up tot universiteit en van markthal tot zorgbedrijf en life sciences onderneming.

Wat ons samenbrengt is een non conventionele manier van denken, werken en in het leven staan.. Dank voor al het vertrouwen, op naar de volgende 15 jaren!

Ook in de toekomst hopen wij betrokken te zijn bij alle fasen die ondernemingen mee maken met de daarbij horende specifieke vraagstukken en behoeften. Door u en uw onderneming proactief bij deze vraagstukken te begeleiden kunt u zich focussen op het succes van uw onderneming.

Bijpraten of (nader) kennismaken? Neem gerust contact met ons op!

Wat kunnen wij voor u betekenen?