Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Middenduin Corporate Finance adviseert minderheidsaandeelhouders bij verkoop Orthoparc door Sandstep Healthcare aan Xpert Clinics

Orthoparc is sinds 1 mei 2024 officieel onderdeel van Xpert Clinics.  Orthoparc is een kliniek voor orthopedische zorg  gespecialiseerd in prothesiologie in dagbehandeling en sportorthopedie in Bosch en Duin (nabij Zeist), Rozendaal (nabij Arnhem) & Lelystad. Orthoparc zal verder gaan onder de naam Xpert Clinics Orthopedie.

Xpert Clinics, onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, is de grootste aanbieder van hand- en polszorg in Nederland en een van de grootste aanbieders van orthopedie. De aansluiting van Orthoparc biedt de mogelijkheid om het orthopedisch platform verder uit te breiden in de regio Utrecht, Arnhem en Lelystad.

Sandstep Healthcare focust zich na de verkoop van Orthoparc op verdere innovatieve concepten met als doel duurzame en toegankelijke en betaalbare zorg.

Middenduin heeft de verkopende orthopedische chirurgen begeleid bij de verkoop van Orthoparc.

Het volledige bericht leest u op de website van Xpert Clinics.

Overweegt u een verkoop of overname? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Marloes Schuurman via marloes.schuurman@middenduin.nl voor een vrijblijvende kennismaking!