Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Middenduin Corporate Finance adviseert Naviva Kraamzorg bij overname Careyn Kraamzorg

Met het akkoord vanuit de ACM en de NZa is de overname van Careyn Kraamzorg

en Geboortecentrum Origine door Naviva Kraamzorg een feit. Per 1 oktober gaat Careyn Kraamzorg verder onder de naam Naviva Kraamzorg, Geboortecentrum Origine blijft onder haar eigen naam actief in de markt. Alle geldende afspraken met cliënten en verloskundigen worden door Naviva Kraamzorg nagekomen en alle medewerkers komen in dienst bij Naviva Kraamzorg. De komende periode zal er extra geïnvesteerd worden in training en scholing van verloskundigen om te bewerkstelligen dat de ruim 400 medewerkers van Careyn Kraamzorg op korte termijn ook de additionele diensten die Naviva Kraamzorg biedt kunnen leveren. Door de overname wordt Naviva Kraamzorg marktleider in de sector geboortezorg met een werkgebied dat bijna geheel Nederland beslaat. Tevens is Naviva Kraamzorg in enkele gemeenten in België actief.

Naviva Kraamzorg is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk. Dit netwerk van bedrijven is actief in de bedrijfszorg, leefstijl zorg en medische zorg. Middenduin Corporate Finance adviseert en begeleidt de ondernemingen in het Zorg van de Zaak Netwerk reeds sinds 2007 bij diverse koop- en verkooptrajecten zoals de overname van Careyn Kraamzorg en Geboortecentrum Origine door Naviva Kraamzorg.

Meer weten over onze dienstverlening bij koop- en verkooptrajecten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat kunnen wij voor u betekenen?