Enter your keyword

Schrijf je in en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Quant Base in samenwerking met Kjerner Applicatiefabriek

Quant Base, een zusterbedrijf van Middenduin, is een samenwerking aangegaan met Kjerner en Applicatiefabriek

Kjerner is een softwarebedrijf dat in de afgelopen 10 jaar het revolutionaire ALAN platform heeft gecreëerd. Dit platform stelt zijn partners in staat om snel en correct software te bouwen terwijl deze nog steeds aanpasbaar is. Het lijkt op low-code, maar is het niet; het is model-gedreven-ontwerp. Het ALAN platform voorkomt bugs en garandeert dataintegriteit, met als doel het mogelijk maken van een beknopt, duidelijk en volledig model voor elke toepassing.

Applicatiefabriek is een commerciële partner van Kjerner die softwareapplicaties bouwt, op basis van het ALAN platform.

Quant Base is een bedrijf dat software tools ontwikkeld voor data ontsluiting. Met de Smart Graph is een eigen datavisualisatieplatform ontwikkeld waarmee gebruikers hun gegevens eenvoudig kunnen visualiseren, analyseren en communiceren in interactieve dashboards.

Door samen te werken, is het proces van brongegevens naar datavisualisatie nu eenvoudiger en sneller, zodat de dataintegriteit behouden blijft.

Meer weten over de dienstverlening van Quant Base? kijk dan eens op: www.quantbase.eu of maak een vrijblijvende afspraak met Cint Kortmann via 088 058 8700